Розділи

28.02.22

Звернення до дітей війни!

 Звертаюся до ДІТЕЙ ВІЙНИ!

² До тих, які чекають на появу на світ у бомбосховищах чи погребах!

Дочекайтеся свого дня народження: мама не дасть  російським агресорам образити вас, а тато впевнено стоятиме на варті Батьківщини, щоб завтра був новий світлий день!!!

² До тих, хто народився наприкінці лютого 2022 р. і не має можливості помитися в теплій ванночці з травами, поспати в підготовленому батьками теплому ліжечку – тепер це старі матраси в підвалі!

Ваші батьки не дадуть ворогу зачепити вас! Поки маленькі й не розумієте того, що відбувається  країні, посмішка не зникне з вуст! Живіть довго й будьте щасливими! Ви покоління нашого майбутнього, нового, світлого, омріяного!

² До тих, у чиє безтурботне дитинство втрутилася війна!  Замість дитячого майданчика – холодний підвал, замість іграшок – ліхтарики, свічки, темрява, замість подарунків – безкінечні обійми рідних, які дякують Богові за ще один день життя, моляться вищим силам, щоб дали шанс вижити під ворожими обстрілами!

² Захисники України зроблять усе можливе, щоб не дозволити російським танкам, градам, кулям упасти на українську землю! Ви маєте право на яскраве й світле дитинство!!!

² До тих, хто в умовах пандемії та воєнного стану в країні, продовжує навчатися!

² Любі учні, ліцеїсти, студенти! Тримайтеся! Вам найскладніше, бо ви емоційно не готові до таких подій, як і більшість дорослих! Підтримуйте батьків, однокласників, учителів! Допомагайте тим, хто потребує цього! Не будьте байдужими до нещастя інших!!! Зараз, замість підготовки до ДПА / ЗНО, ви гортаєте стрічку новин! Допомагайте родичам відрізняти правдиву та фейкову інформацію! Ми цього вас навчили! Пишіть поетичні чи прозові твори! Створюйте музику! Малюйте! Ведіть відеоблоги, стріми про реальні події в Україні, щоб наші «сусіди» знали правду!!! Долучайтеся до волонтерської діяльності! Пишіть есе та власне висловлення: тепер у вас є конкретний приклад з історії – війна авторитарної Росії проти незалежної України. Мисліть позитивно, вірте у світле майбутнє!

Знаю, що настане день, коли вся Україна  й увесь світ буде святкувати перемогу!!!

Молімося за тих, хто захищає кордони нашої держави, великі міста й маленькі містечка, селища! Низько вклонімося їм за можливість бачити сонце!

Будьмо вдячними волонтерам, психологам, соціальним працівникам, підприємцям, що матеріально, фізично й психологічно допомагають нам!

Дякуймо лікарям, які, позбавлені повноцінного сну, рятують життя інших під кулями, у підвалах!

Будьмо вдячними журналістам телеканалів «1+1», «СТБ», «Україна», «Рада» за достовірну інформацію та глибокий соціально-політичний аналіз подій!!!

Низько вклонімося Президенту України за витримку, стійкість, мудру політику та готовність захищати нашу Батьківщину до останнього!!!

Дякуймо уряду, що, забувши про конфлікти, не покинули територію України й обєдналися в боротьбі з ворогом!

МИ СИЛЬНІ РАЗОМ! МИ НА СВОЇЙ ЗЕМЛІ! МИ ХОЧЕМО МИРУ!

З найкращими побажаннями Тетяна Бутурлим

#Ні_війні_в_Україні!

#Ні_війні_у_світі! 

Немає коментарів:

Дописати коментар