Розділи

28.05.22

Результати конкурсу "РодовідУчитель - 2022"

 


Такий конкурс проводиться в Україні вперше з метою виявлення та поширення кращого досвіду дистанційного навчання в закладах загальної середньої освіти. 

Організатори: ГО «РОДОВІДсвіт» та Інститут модернізації змісту освіти.

З-поміж 313 учасників та учасниць експертна рада відбору визначила учасників, які продовжать змагання у фіналі в таких категоріях: «Початкова освіта» («Українська мова та читання», «Я досліджую світ»), «Базова середня освіта» («Біологія», «Всесвітня історія», «Географія», «Зарубіжна література», «Математика», «Історія України / вступ до історії України», «Основи здоров’я», «Технології»,  «Українська література», «Українська мова», «Фізика», «Хімія», «Фізична культура»),  «Навчальні предмети та інтегровані курси з 1 по 9 клас» («Іноземні мови», «Інформатика”, «Музичне мистецтво»,  «Образотворче мистецтво»).

Серед конкурсантів, учителів української мови в категорії «Базова середня освіта», здобули перемогу Тетяна Бутурлим (Чернігівщина), Вікторія Баранова (Чернігівщина), Наталя Гусарська (Одещина), Оксана Іванова (Хмельниччина), Наталія Лучишин (Львівщина), Ірина Мельник (Кіровоградщина), Антоніна Харитонова (Чернігівщина).

До 10 червня учасники та учасниці фінального етапу представлять три уроки в дистанційній формі, три технологічні картки, дидактичний матеріал до кожного з наданих на відбір уроків, інструкції для учнів щодо роботи в асинхронному та синхронному форматах. 22 червня 2022 року на сайті ІМЗО будуть оприлюднені результати Всеукраїнського освітньо-методологічного відбору «РодовідУчитель – 2022».



Немає коментарів:

Дописати коментар