Розділи

18.03.23

Сертифікати учасників та учасниць Міжнародного онлайн-батлу «Як дітям війни досягнути успіху в майбутньому» (18.02.23-18.03.23)

 Відеозапис заходу можна переглянути на ютуб-каналі "Школи успіху": https://www.youtube.com/watch?v=1R8SymMKP4o&lc=UgxIx_YWbqjEvzgaPfp4AaABAg

Переглянути всі батли можна тут: https://www.youtube.com/playlist?list=PLdBo8pvlWHJ23HsF7yKHMVNXhQNiopNoI
#Освітній_фронт_України
#Школа_успіху_Тетяна_Бутурлим

Щиро дякуємо учням та ученицям із різних регіонів України (Чернігівщини, Львівщини, Донеччини, Київщини, Полтавщини, Запоріжжя) та зарубіжжя (Польщі, Словаччини) за неймовірні виступи, представлені на І Міжнародному онлайн-батлі «Як дітям війни досягнути успіху в майбутньому?» (18.03.23).

Бажаємо успіхів у навчанні! Миру й перемоги!















Дякую науковим керівникам за навчально-методичний супровід 11 команд у Міжнародному онлайн-батлі «Як дітям війни досягнути успіху в майбутньому?» (18.03.23).


















Щиро дякуємо членам журі за ґрунтовну експертну оцінку реп-батлів 11 команд, представлених на Міжнародному онлайн-батлі «Як дітям війни досягнути успіху в майбутньому?» (18.03.23).















Щиро дякуємо керівницям закладів освіти за підтримку команд та допомогу в організації виступів на Міжнародному онлайн-батлі «Як дітям війни досягнути успіху в майбутньому?» (18.03.23).










Дякуємо науковим керівникам за навчально-методичний супровід 11 команд у Міжнародному онлайн-батлі «Як дітям війни досягнути успіху в майбутньому?» (18.03.23).
































 

Немає коментарів:

Дописати коментар