Розділи

24.02.24

Фотозвіт про проведення тренінгу «Створення та використання онлайн-тестів, онлайн-ігор в освітній діяльності» (25 лютого 2024 р.)

 25 лютого 2024 р. для вчительства Куликівської громади Чернігівської області проведено тренінг «Створення та використання онлайн-тестів, онлайн-ігор в освітній діяльності». Учасники / учасниці заходу підвищили рівень цифрової компетентності; навчилися створювати тести, ігри, відео, опитування за допомогою 16 онлайн-сервісів («Сlasstime», «Quizlet», «Kahoot», «Quizizz», «Studystack», «Вookwidgets», «Knovio», «Google Рresentation», «Educandy», «Wakelet», «Сlasstools», «Canva», «Thinglink», «Renderforest», «Biteable», «Аnimaker»); розвинули вміння застосовувати цифрові компетентності в освітній дільності; розробили власний цифровий контент для роботи з учасниками й учасницями освітнього процесу; ознайомилися з ефективними прийомами вивчення, узагальнення матеріалу та перевірки інформації; удосконалили методику організації дистанційного навчання; сформували потребу в систематичному підвищенні професійної кваліфікації.

Щиро дякую освітянам, які йдуть у ногу з часом та прагнуть організувати роботу з учнями / ученицями й колегами / колежанками цікаво, сучасно, натхненно!
Деталі замовлення 5-годинного тренінгу для колективу закладу освіти чи організації (цифрові сервіси, штучний інтелект, методика викладання в НУШ, гармонізація особистості, саморозвиток): https://school-of-success-2020.pp.ua/?page_id=5430
Замовити тренінг в телеграмі: https://t.me/+EB8uqrgsx10yYTcy

















































Немає коментарів:

Дописати коментар