Розділи

25.06.23

Тренінг "Крокуймо разом до успішного складання іспиту в доросле життя" (24.06.23)

 Після тривалої онлайн-комунікації проведення заходів офлайн як ковток свіжого повітря. Дякую Оксані Словік за запрошення долучитися до проєкту "Починаю з себе". Безмежно рада була зустрітися з друзями наживо та поділитися своїм педагогічним досвідом. У моєму тренінгу "Крокуймо разом до успішного складання іспиту в доросле життя" взяли участь учителі, учні, батьки.

В інтерактивній формі ми аналізували свої емоції, думки, установки, долали страхи, пов'язані з НМТ, вчилися мислити позитивно, розвивали стресостійкість, активну життєву позицію, упевненість, цілеспрямованість, відповідальність за прийняття рішень.
З допомогою рольової гри учасниці тренінгу усвідомили, до яких наслідків може призвести тиск, агресія, приниження, авторитаризм, фіксоване мислення учителів та батьків щодо дитини, який варіант є найбільш сприятливий для старшокласника / старшокласниці в процесі підготовки до НМТ.
Щиро дякую учасницям за активну участь та яскраві виступи!
PS: ОЦ "Школа успіху" пропонує закладам освіти ряд тренінгів для педколективу, учнів, батьків. Можу провести онлайн чи офлайн.
Деталі замовлення в телеграм-каналі: https://t.me/+EB8uqrgsx10yYTcy









Немає коментарів:

Дописати коментар